Reserveer een tijd

Afspraak maken?

Op deze pagina kun je zelf een tijd reserveren voor een fotoshoot! Bij alle fotoshoots wordt uitgegaan van een afspraak voor 1 persoon. Wil je met meer personen komen? Bij de 3e stap (contactgegevens) kun je opmerkingen toevoegen. Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt. Op de tarieven pagina vind je de meerprijs bij extra personen.

Doelgroep
De fotoshoots zijn te reserveren voor kinderen en jong volwassenen van 4 tot ca. 20 jaar.

Minishoots
De minishoots vinden zo nu en dan plaats. Er zijn dan over die gehele dag ieder uur minishoots te boeken. Een minishoot duurt maximaal 30 minuten. Een minishoot is altijd voor 1 persoon. Wil je met meer personen komen? Dan zul je voor iedere persoon een tijd moeten reserveren. Je hebt keuze uit 2 achtergronden, een kledingwissel is helaas niet mogelijk. Je krijgt 2 digitale hoge resolutie bestanden. Indien gewenst is extra bijkopen mogelijk. Dit alles voor slechts € 50,-!

Basic shoot (+ MUAH)
Op de tarieven pagina vind je meer informatie over de inhoud van de basic shoots. Let op, reserveer de basic+MUAH minimaal twee weken verder zodat er tijd is om een MUAH te regelen.

Beautyshoot + MUAH
De beautyshoot is niet online te reserveren. Een datum inplannen voor de beautyshoot gaat in overleg. Wil je een beautyshoot inplannen? Neem dan contact met mij op via info@jo-fotografie.nl of maak gebruik van het contactformulier. Op de tarieven pagina vind je meer informatie over de inhoud van de beautyshoot.

Laden...