Reserveer een tijd

Afspraak maken?

Op deze pagina kun je zelf een tijd reserveren voor een fotoshoot! Bij alle fotoshoots wordt uitgegaan van een afspraak voor 1 persoon. Wil je met meer personen komen? Bij de 3e stap (contactgegevens) kun je opmerkingen toevoegen. Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt. Op de tarieven pagina vind je de meerprijs bij extra personen.

Doelgroep
De fotoshoots zijn te reserveren voor de leeftijd vanaf 1 jaar, voor meer informatie over welke shoot bij welke leeftijd zie tarieven.

Minishoots
De minishoots vinden zo nu en dan plaats. Er zijn dan over die gehele dag ieder uur minishoots te boeken. Een minishoot duurt maximaal 30 minuten. Een minishoot is altijd voor 1 persoon. Wil je met meer personen komen? Dan zul je voor iedere persoon een tijd moeten reserveren. Je hebt keuze uit 2 achtergronden, een kledingwissel is helaas niet mogelijk. Je krijgt 2 digitale bestanden (indien gewenst is extra bijkopen mogelijk). Dit alles voor slechts € 75,-!

Basic shoot (+ MUAH)
Op de tarieven pagina vind je meer informatie over de inhoud van de basic shoots. Let op, reserveer de basic+MUAH minimaal twee weken verder zodat er tijd is om een MUAH te regelen.

Shoot for Print
Deze is gericht voor aan de muur of om een mooie herinnering vast te leggen. Optioneel is visagie bij te boeken, gebruik het veld opmerkingen om aan te geven of er visagie gewenst is.

Laden...