Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van JO Fotografie.

Algemeen

 1. De foto’s kunnen mogelijk gebruikt worden voor social media en/of website. Graag zelf even aangeven wanneer dit niet gewenst is.
 2. De afspraak wordt d.m.v. een e-mail door mij aan jou bevestigd.
 3. De algemene voorwaarden zijn bij geen bericht vanaf jouw zijde automatisch goedgekeurd.
 4. Ik kan de afspraak afzeggen door ziekte, slecht weer of andere redenen wat negatieve invloed heeft op de shoot. Er zal een nieuwe afspraak ingepland worden.
 5. Je kan de afspraak tot 2 dagen voor tijd annuleren. Wordt afspraak daarna geannuleerd, ben ik genoodzaakt door het treffen van het voorbereidende werk, 25% in rekening te brengen.
 6. Ik ben niet aansprakelijk voor enige schade welke voor jou is ontstaan voor, tijdens of na de shoot.
 7. Betaling gaat door middel van een betaalverzoek via e-mail of een WhatsApp berichtje. Deze dient direct te worden uitgevoerd.
 8. Nabestellingen; zie punt 7.

Levering

 1. Ik lever de foto’s in hoge resolutie jpeg-bestanden.
 2. Ik ben niet verantwoordelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van jezelf. Jouw beeldscherm kan afwijken van mijn beeldscherm, waardoor jij de kleur anders kan ervaren dan ik doe.
 3. De weergave van mijn beeldscherm is bepalend.
 4. Ik ben niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen bij fotoafdrukken.

Auteursrecht

 1. Het auteursrecht van de foto’s blijft ten alle tijden bij en van mij.
 2. Wanneer je uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden op de website, blog, enz. zoals hierboven beschreven, dan dien je dit vooraf kenbaar te maken aan mij.
 3. Het is niet toegestaan om digitale bestanden op internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze zijn aangeleverd door mijzelf.
 4. Het is niet toegestaan dat je digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en mijn naamsvermelding.
 5. Ik houd het recht om deze algemene voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Tevens houd ik het recht om informatie op de website te allen tijde te verbeteren of te wijzigen.