Over JO Fotografie

Judith Onderstal

Ik ben Judith en ik woon samen met Jeroen, twee dochters (Sterre en Lenthe) en onze hond Moos in Heelsum. Waar ook mijn studio zich bevindt.

Een aantal jaar geleden begon fotografie als hobby en door veel workshops te volgen, tutorials te bekijken en te oefenen, kun je wel zeggen dat fotografie mijn tweede baan is geworden.  In januari 2018 heb ik mezelf dan ook laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Naast fotografie en gezin werk ik 3 dagen in de week als administratief medewerkster bij een leuk bedrijf in Heteren.

Portretfotografie vind ik het leukste om te doen, mijn uitdaging is om de schoonheid wat in ieder mens zit op de foto te benadrukken. Het wauw-effect creëren zeg maar. Ook hou ik van experimenteren met bijvoorbeeld poses en licht en mag ik graag werken met Photoshop. Door steeds nieuwe dingen uit te proberen en workshops te volgen, wil ik steeds meer mijn eigen stijl door ontwikkelen.

Judith Onderstal | JO Fotografie

JO Fotografie

Captures the beauty inside

Judith Onderstal | JO Fotografie