JO Fotografie – Judith Onderstal

De kinderportretfotograaf

uit Heelsum – regio Arnhem –

Een mooi portret voor aan de muur of een aandenken voor later? Ook voor portfolio-foto’s ben je aan het juiste adres, of gewoon voor gave foto’s voor social media. Check mijn portfolio om mijn stijl te ontdekken. Spreekt jou dit aan en wil je een shoot boeken? Klik dan bovenaan op “afspraak maken” om een datum te reserveren.

Ben je op zoek naar zakelijke foto’s (portret en/of bijvoorbeeld voor je website), stuur dan even een berichtje via het contactformulier hieronder en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voor fotografen!

Ben je fotograaf en heb je zin in een dag vol fotografie om bijvoorbeeld te netwerken, portfolio een boost te geven of gewoon samen met collega fotografen met je gezamenlijke passie bezig zijn, klik dan hieronder op de button “Fotografendag” voor meer informatie. Wil je liever een 1 op 1 workshop volgen en zoek je meer informatie, klik dan hieronder op de button “Workshops”.

Judith Onderstal | JO Fotografie

Basic shoot

Heb je portfolio foto’s nodig, wil je model voor 1 dag zijn of gewoon tijd om je social media op te vrolijken. Basic foto’s met niet of weinig (zelf aangebrachte) make up op een neutrale achtergrond of juist op een frisse vrolijke kleur. Headshots, halfbody of fullbody het kan allemaal. De persoonlijke wensen bespreken we tijdens de shoot.

Basic shoot + MUAH

Wil je net iets meer ‘glow’ in je foto’s, boek dan een shoot met een MUAH (make up & hair stylist). Je krijgt naast de fotoshoot een MUAH tot je beschikking voor een basic make up en haardracht. Eventueel met een kleine aanpassing, wanneer er tijd over is.

Shoot for Print

De shoot for print is speciaal gericht voor aan de muur of gewoon om een mooie herinnering te hebben. Bij deze shoot heb ik de optie om de mooiste foto(‘s) af te laten drukken op bijvoorbeeld; dibond, fine art in baklijst, plexiglas (mat of glans) of gewoon op fotopapier zodat je hem zelf in een lijst kunt doen. Indien gewenst, dan bespreken we de mogelijkheden tijdens de shoot.

Deze is ook in een mini variant te boeken. Deze is snel, doelgericht en low budget. Bij tarieven vind je meer informatie over de minishoot.

“The eyes are the window to the soul…”